Clear Channel Suomi yrityksenä

Arvomme

Kulttuurimme pohjautuu arvoihimme, joita haluamme elää joka päivä yrityksen arjessa, yhteisessä toiminnassa sekä toistemme että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 • Eteenpäin katsominen

  Sana kiirii nopeasti toimialallamme. Uutisnälkä tulevaisuuden suhteen kasvaa ja sen merkitys asiakkaillemme on suuri. Emme vain puhu siitä, mitä on tulossa − haluamme olla se mitä on tulossa. Investoimalla paljon tutkimukseen, toimialanäkemykseen ja kehittämiseen ja kontaktien mittaamiseen sekä kehittämällä digitaalista verkostoamme pidämme katseen vakaasti tulevaisuudessa.

 • Lupausten pitäminen

  Kukaan ei pidä lupauksiaan kuten Clear Channel. Suoraselkäisyytemme on asia, joka yhdistää meitä ryhmänä. Lupausten pitäminen on henkilökohtaista sitoutumista jokaiselle meistä, jotta voimme rakentaa liiketoimintaamme ja kehittää vakaita asiakassuhteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Teemme sen, minkä lupaamme ja lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

 • Vapaus

  Uskomme, että yrittäjähenkinen toimintatapa, eli kiinnostus saada aikaan jotain suurempaa, johtaa vahvoihin paikallisiin brändeihin. Sisäisesti Clear Channelilla tämä tarkoittaa paikallisen kulttuurin ilmaisemista ilman keskitetyn liiketoiminnan tarkkoja rajoitteita. Konsernimme rakenne vapauttaa paikalliset toimijat loistamaan omilla vahvuuksillaan.

 • Joustavuus

  Emme ole ’apteekin hyllyltä’ -yritys. Emme usko täysin eri mainostajien ja kehityskumppanien tahtovan identtisiä ratkaisuja. Markkinat vaativat kodin ulkopuoliselta mainonnalta räätälöityjä ratkaisuja eri tarpeisiin ja kohderyhmiin, käsin poimituilla lokaatioilla ja oivaltavalla luovuudella höystettynä. Tällä mittarilla olemme markkinaa edellä. Ja aiomme pysyä siellä.


 • Oikeudenmukaisuus

  Kunnioitamme ja arvostamme työntekijöitämme yksilöinä ja haluamme ylläpitää ympäristöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon lisäksi haluamme edistää oikeudenmukaisuutta työympäristössä sekä henkilökunnan kesken että suhteessamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme.

 • Nopeus

  Tavoitteenamme on palvella sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaitamme viivyttelemättä ja laadukkaasti sovittuja aikatauluja kunnioittaen.

Tutustu meihin sosiaalisessa mediassa